Jump to content

  • Chat
  •  
  •  



Welcome to Formiculture.com!

This is a website for anyone interested in Myrmecology and all aspects of finding, keeping, and studying ants. The site and forum are free to use, and contain no ads for members. Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation points to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!

Photo
- - - - -

Possible iOS Glitch


  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1 Offline ConcordAntman - Posted July 18 2018 - 5:49 PM

ConcordAntman

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 36 posts
  • LocationMassachusetts
I’m noting that when attempting to post on an iOS device (iPad or iPhone) the toolbar doesn’t appear in the text box. I’ve tested this across two iPads and an iPhone all running iOS 11.4.1. The toolbar appears as expected when the site is accessed on a PC.

#2 Online DaveJay - Posted July 18 2018 - 8:57 PM

DaveJay

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 114 posts
  • LocationSouth Australia
It's the same on my android phone, the text box is just that, a box to type in.
By sharply tapping on a comment the quote option pops up at the bottom of the comment but that's about all you can do on a phone I think.

#3 Offline Zeiss - Posted July 18 2018 - 9:04 PM

Zeiss

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 389 posts
  • LocationFountain Valley/Riverside, CA

It's the same on my android phone, the text box is just that, a box to type in.
By sharply tapping on a comment the quote option pops up at the bottom of the comment but that's about all you can do on a phone I think.

It works fine for me on my mobile device (android), give it that I use the full version of the site and use desktop mode in the browser options.  

 

I’m noting that when attempting to post on an iOS device (iPad or iPhone) the toolbar doesn’t appear in the text box. I’ve tested this across two iPads and an iPhone all running iOS 11.4.1. The toolbar appears as expected when the site is accessed on a PC.

Have you attempted to use the full/desktop version of the site?  


  • dermy likes this

#4 Online DaveJay - Posted July 18 2018 - 9:17 PM

DaveJay

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 114 posts
  • LocationSouth Australia
Yeah, I just tried the desktop site, it just makes the text tiny but doesn't give me any extra options, it's just the same except greatly zoomed out.

#5 Offline ConcordAntman - Posted July 19 2018 - 7:17 AM

ConcordAntman

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 36 posts
  • LocationMassachusetts
Yes, I only use the full desktop version, still no toolbar. This might be something that just affects iOS but not android devices. Has anyone else had this problem?

Edited by ConcordAntman, July 19 2018 - 7:20 AM.


#6 Offline ConcordAntman - Posted August 10 2018 - 9:09 PM

ConcordAntman

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 36 posts
  • LocationMassachusetts

I am writing this post on a PC. I'm still seeing a rendering glitch across all my iOS devices (2 iPads and an iPhone) all running iOS 11.4.1. This glitch makes it impossible to access my gallery pictures when attempting to post with an iOS device, if you place the cursor in the text field, the toolbars do not appear (see below):

 

IMG 0099

 

I am not using the mobile site on any of my iOS devices. Does anyone else have this issue? If I post from a PC, the toolbars appear as they should (see below):

 

Formiculture 1

 



#7 Online DaveJay - Posted August 12 2018 - 9:57 PM

DaveJay

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 114 posts
  • LocationSouth Australia

I am writing this post on a PC. I'm still seeing a rendering glitch across all my iOS devices (2 iPads and an iPhone) all running iOS 11.4.1. This glitch makes it impossible to access my gallery pictures when attempting to post with an iOS device, if you place the cursor in the text field, the toolbars do not appear (see below):



I am not using the mobile site on any of my iOS devices. Does anyone else have this issue? If I post from a PC, the toolbars appear as they should (see below):

Yes, as I answered before, it is exactly the same situation using my android phone, so not just an iOS problem.
  • ConcordAntman likes this

#8 Offline ConcordAntman - Posted August 14 2018 - 5:43 PM

ConcordAntman

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 36 posts
  • LocationMassachusetts
Sooo, moderators, is there a fix for iOS and Android devices?




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users